Studio X41
Kracht eenvoud
& helderheid

Wie ik ben

Jan Nanne is een graficus met jarenlange ervaring in ontwerp, lay-out en webdesign. In 2004 startte hij in Alkmaar X41, een ontwerpstudio met nagenoeg onbegrensde mogelijkheden.

Tot zijn klantenkring behoren uitgevers, ondernemers, stichtingen en andere instellingen.

Netwerk

Studio X41 is een bedrijf waar grafisch ontwerper Jan Nanne de scepter zwaait. Een bedrijf met aansluiting op een stand-by-team van specialisten: programmeurs, fotografen, tekstschrijvers, collega-ontwerpers etc. Die kunnen op elk gewenst moment worden ingezet. Voordeel van zo’n netwerkstructuur zijn de geringe overheadkosten: vanuit één centraal punt heeft Jan Nanne de beschikking over expertise op een groot aantal deelgebieden. Dat betekent hoge kwaliteit in alle facetten van een project.

Werkwijze

Studio X41 volgt een beproefde werkwijze. Uiteraard is er eerst een kennismakingsgesprek waarbij de opdrachtgever zijn wensen kenbaar maakt, en waarbij de ontwerper adviseert over de te bewandelen weg.

Wanneer beide partijen besluiten met elkaar in zee te gaan, volgt de briefing: een instructieve bijeenkomst waarbij inhoud en strekking van de publicatie nader worden omschreven. Bij de briefing worden ook eventueel reeds bestaande teksten en het beeldmateriaal van de opdrachtgever aan X41 overhandigd.

Vervolgens maakt X41 schetsen die aan de opdrachtgever worden voorgelegd. Wanneer beide partijen het hierover eens zijn, worden de schetsen verder uitgewerkt. Gedurende dit proces is de inbreng van de opdrachtgever – toegevoegde informatie, bijstelling, correctie – van essentieel belang.

Waarom Studio X41?

Ik ben een graficus met jarenlange ervaring in ontwerp, lay-out en webdesign. Voldoende bagage dus om uw opdracht perfect uit te voeren.

Creativiteit

Studio X41 maakt geen gebruik van standaard ‘templates’. De ontwerpen van X41 zijn wervend, helder en duidelijk. Oorspronkelijkheid staat centraal. Er wordt groot belang gehecht aan de details.

Totaalpakket

X41 ontwerpt voor u een website maar desgewenst ook een volledige huisstijl voor uw verdere communicatiemiddelen: briefpapier, folders, brochures, affiches, periodieken, boeken, maar ook auto- en gevelbelettering. Studio X41 verzorgt het drukwerk, of levert drukklare pdf-bestanden aan de opdrachtgever.

Kwaliteit

Studio X41 beschikt over tal van technische mogelijkheden maar blijft de techniek hanteren als middel, niet als doel. Jan Nanne beschikt over grote (typo)grafische kennis, teksten worden met gevoel gezet. Hierdoor krijgt uw opdracht de juiste uitstraling.

Werken met X41?

Wordt dit uw eerste ervaring met Studio X41?
Kennismaken kost geen geld. Een eenvoudige offerte evenmin.

Neem contact op