Geen bedrijf zonder een ‘verhaal’

Het is aan de ontwerper dit verhaal helder in beeld te brengen. Bij X41 staat oorspronkelijkheid centraal.

We denken graag met u mee om de essentie van uw bedrijf te vinden en deze te vertalen naar een goed concept! Dit concept bepaalt de keuzes in alle uitingen van uw bedrijf.
Met een goed idee kun je de oorlog winnen!

Gebrekkige typografische kennis, te weinig contrast, onlogische layout etc. Zomaar wat oorzaken van een site met een slechte navigatie. Ik zorg voor een heldere website met een duidelijke structuur. Websites waar je niet kunt vinden wat je zoekt werken niet!

Ontwerpen lijkt gemakkelijker dan het is. Er gaat een flinke tijd overheen voordat je grafische inzicht krijgt in vorm en layout. Ontwerpen is een vak!
Met goed bedoeld amateuristich gefröbel schiet u niets op!

Kent u ze die websites met goedkope effecten die geen enkele binding hebben met de boodschap? Een perfect voorbeeld van verkeerd gebruik maken van techniek.
Techniek is een middel geen doel op zich!

X41 heeft een passie voor typografie. Kennis van typografische regels en lettertypes is ruimschoots aanwezig. Leesbaarheid, uitstraling, herkenbaarheid zijn gebaat bij de juiste fontkeuze.
Het verkeerde font is als strandkleding op een chique feest!

Helaas is er vaak geen budget om foto’s te laten maken of de foto’s zijn niet van de gewenste kwaliteit. Het gebruik van stockfoto’s kan toch passend zijn als je maar zoekt met een ‘open mind’.
Gewoon een kwestie van de cliches vermijden!